Kusje erop?

PostNL heeft een leuke actie: verstuur op 13 februari je Valentijnskaart(en) met een lippenstift-kus in plaats van een postzegel!

Post versturen en ontvangen is altijd hartstikke leuk, Valentijnspost is daarbij ook nog een beetje spannend. Tel de kus erbij op – briljant! En het is nog simpel ook. Een kwestie van een echte lippenstiftkus plaatsen in het postzegelvakje van de kaart/envelop en deze kaart vervolgens op vrijdag 13 februari versturen vóór 17.00! Kind kan de was doen. De ontvanger moet wel binnen de Nederlandse grenzen wonen.

Omdat ik de actie van PostNL zo leuk vind, heb ik besloten er zelf nog een kleine actie bovenop te doen. Lees snel verder!

 

Dit kaartje versturen naar je lief? Dat kan door hier te klikken!

 

Dit kaartje versturen naar je lief? Dat kan door hier te klikken!

 

Schepje erbovenop
Heb je geen lippenstift (dat valt me toch een beetje tegen, mannen…) of durf je niet zo goed? Ben je bang dat de ontvanger je handschrift herkent of ontbreekt het je gewoonweg aan tijd? I’LL COME TO THE RESCUE!
Bestel vóór 13 februari 12.00u een Valentijnskaart in mijn Etsy shop en laat deze door mij schrijven én versturen voor slechts €2.10* (mits binnen Nederland). Speciaal voor jou. Met lippenstiftkus en een hoop liefde! Ik zorg dat je kaart op 13 februari uiterlijk om 15.00u op de post gaat. Je komt bij de Valentijnskaart naar wens, door op de link onder de foto te klikken. Laat het adres van de ontvanger en de tekst die ik voor je in de kaart ga schrijven, achter in het notitie-vakje tijdens het bestellen.

 

 

* Een door mij verstuurde en geschreven kaart kost normaal €2,95.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s